Головне

У Барселони закінчилися гроші на зарплату Срни?

21.12.2016 12:12 2712 0

Правий захисник Шахтаря Даріо Срна може не перейти у Барселону в січні.

Як повідомляє Mundo Deportivo, керівництво Барселони як і раніше зацікавлене в здійсненні трансферу капітана гірників, проте фінансове положення блаугранас може перешкодити цьому трансферу.

Після підписання нових контрактів зі своїми зірками в нинішньому сезоні, Барселона практично досягла рівня суми, за яку не може переступити, щоб не порушити норми фінансового fair - play, що виставляються УЄФА.

Тому на даний момент у каталонського клубу грошей на підписання Срни немає, навіть якщо Шахтар відпустить хорвата в якості вільного агента. Причиною всьому - висока зарплата футболіста.

Як вже писав Чемпіон, за жовтень минулого року офіційна зарплата Срни в Шахтарі склала 20 млн гривень на місяць без врахування податку.

Але угода теоретично ще може відбудуться. Для цього Барселона повинна буде позбавитися від непотрібного їй Алекса Відаля. Не виключено, що його каталонці постараються віддати в оренду з умовою, щоб орендар платив іспанцеві зарплату. У такому разі Барселона постарається домовитися з Шахтарем про піврічну оренду Срни, пише Шахта.org.

Нагадаємо, раніше в пресі повідомлялося, що інтерес до Срни проявляє і Манчестер Сіті, який нині тренує екс-наставник Барселони Пеп Гвардіола.

Також була інформація, що Срна вирішив залишитися в Шахтарі.

Коментарі ()