Головне

Фонсека: Наша головна мета - виграти у Браги

07.12.2016 23:27 584 0

В Шахтарі серйозний підхід до кожного матчу, адже команда завжди грає на перемогу.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека, який прокоментував майбутній матч проти Браги в рамках 6-го туру групового етапу Ліги Європи.

"Наша головна мета — виграти завтра. В Шахтарі серйозний підхід до кожного матчу, ми завжди граємо на перемогу. Навіть незважаючи на гарантоване місце в плей-офф Ліги Європи і дуже важливий матч в чемпіонаті в понеділок", -зазначив тренер.

"Ми вже проводили ротацію в поєдинку з Коньяспором, і хлопці, яким було надано шанс, проявили себе добре. Я подумаю, кому дати можливість показати себе. Сподіваюся, що публіка мене сприйме добре, тому що я не давав приводів ставитися до мене по-іншому", - додав Фонсека.

У свою чергу тренер зауважив, що після стартового свистка все може змінитися.

"Втім, після стартового свистка все може змінитися — я все ж треную команду-суперника. Якщо чесно, у мене була можливість подивитися матчі Браги в цьому році. Звичайно, Брага змінилася — інший тренер, інший футбол", - сказав фахівець.

"Зараз буде несправедливо оцінювати роботу Жозе Пезейру з мого боку і робити якісь порівняння", - сказав Фонсека, слова якого наводить Sport Arena.

Нагадаємо, матч 6-го туру групового етапу Ліги Європи Брага - Шахтар відбудеться 8 грудня, початок о 18:00.

Коментарі ()