Головне

Моурінью: Матч з Зорею для МЮ вирішальний, але поле в Одесі крижане

07.12.2016 20:14 986 0

Манчестер Юнайтед має намір перемогти Зорю і пройти в наступний раунд Ліги Європи.

Про це заявив головний тренер МЮ Жозе Моурінью, який поділився очікуваннями від матчу проти Зорі у Лізі Європи.

"Поле в Одесі дуже слизьке і промерзле. Я думаю, що УЄФА знає, що в грудні в Україні та країнах Східної Європи є проблеми з полями через важкі погодні умови. Газон стає крижаним і слизьким", - зазначив тренер.

"УЄФА має задуматись над цим питанням і в майбутньому мають складати календар матчів, зважаючи на погодні умови в Східній Європі, аби матчі не проводились тут взимку", - додав він.

У свою чергу Моурінью заявив, що в Одесі йому подобається все.

"В Одесі мені все подобається: і готель, і стадіон. Персонал арени докладає усі зусилля, аби привести газон в хороший стан. Вони включають додатковий підігрів. Вони молодці, але ми маємо зрозуміти, що див не буває. Сподіваємось, поле буде в кращому стані, ніж зараз", - сподівається тренер МЮ.

"У нас важкий графік. Граємо по четвергах, потім по неділях. Нам не поставили матчі на понеділок після ігор в Лізі Європи і це не дає футболістам достатньо часу для відновлення. Тому і чемпіонат Англії, і Ліга Європи складаються для нас важко", - пояснив він.

За словами тренера, МЮ має намір перемогти Зорю і пройти в наступний раунд Ліги Європи.

"МЮ має намір перемогти Зорю і пройти в наступний раунд Ліги Європи. Це важливий турнір для нас. Нам попалась важка група. Перша гра проти Зорі була важкою, як для них, так і для нас. Завтрашній матч теж буде важким для МЮ і для Зорі", - впевнений фахівець.

"Цей поєдинок буде для нас вирішальним, бо нам необхідно брати очки. Проте, впевнений, що і Зоря спробує здобути перемогу, незважаючи на те, що вона втратила шанси на вихід з групи", – сказав Моурінью, слова якого наводить Футбол 24.

Матч 6-го туру групового етапу Ліги Європи Зоря – МЮ відбудеться 8 грудня в Одесі. Початок о 20:00.

Коментарі ()