Головне

Гравці Динамо після перемоги над Бешикташем висловили свої претензії телеканалу Ахметова

07.12.2016 18:42 3199 0

Після гри Ліги чемпіонів Динамо - Бешикташ, що завершилася розгромною перемогою киян з рахунком 6:0, всюдисущий репортерський диктофон зафіксував короткі діалоги динамівців з каналом Футбол, які навряд чи підуть в ефір, але, безумовно, будуть цікаві вболівальникам.

Так, свої претензії телеканалам Футбол 1/2 висловили півзахисники Динамо Андрій Ярмоленко та Віталій Буяльський, а також захисники Микита Бурда та Євген Хачеріді, інформує Динамомания.

Андрій Ярмоленко заявив, що телеканали Футбол ллють багато бруду на адресу гравців Динамо, тренера та президента клубу.

"У мене особисто до вас, Олег (Ящук, журналіст) претензій немає, і я б спілкувався не тільки з вами, а й з вашими колегами, однак протягом тривалого часу на вашому каналі ллється дуже багато бруду і неповаги не тільки на мою адресу, але і на адресу моїх партнерів по команді, нашого тренера і нашого президента", - заявив він.

"І поки це не припиниться, поки той, хто ображав, не вибачиться, так буде тривати і далі", - додав Ярмоленко.

Буяльський, Хачеріді та Бурда у свою чергу порадили звертатися з питаннями не до них, а до експертів телеканалу Футбол.

"Нашим уболівальникам велике спасибі. Це і їх перемога. А ви всі свої питання адресуйте експертам вашого каналу. Нам розповіли, що всю трансляцію ваші коментатори і ваші експерти говорили про якісь податки, грошах, але не говорили про гру. Так про що мені тепер з вами говорити? До побачення!", - заявив Буяльський.

"Ми вдячні нашим уболівальникам, вони нас дуже активно підтримували, хоча турки кричали так, як зазвичай - аж вуха закладало. Ваші питання до мене? Так у вас же такі експерти розумні, що вони зможуть відповісти на будь-які ваші питання. До них і звертайтеся. Всього найкращого!", - заявив Хачеріді.

"Всіх з перемогою! Навіщо ви мене питаєте, якщо у вас є такі експерти як Морозов і Леоненко? Вони оцінять гру", - сказав Бурда.

Зазначимо, що, спілкуючись з телеканалом Футбол, динамівці жодним чином не порушували регламент, що чітко зафіксував медіа-офіцер УЄФА Мамука Кварацхелія, який супроводжував гравців на інтерв'ю.

Головний тренер Динамо Сергій Ребров проігнорував спілкування з каналом Футбол, проте дав ґрунтовне інтерв'ю турецьким бродкастерами.

У медійній частині до Динамо з боку дирекції матчу претензій не було.

Коментарі ()