Головне

Вернидуб: У будь-якої команди завжди є шанси на перемогу

07.12.2016 18:32 519 0

Манчестер Юнайтед не хвилюється перед завтрашнім матчем з Зорею в рамках заключного туру групового етапу Ліги Європи.

Таку думку висловив головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб.

"Нам пощастило в цьому році, ми потрапили в дуже сильну групу, в якій є такий великий клуб, як Манчестер Юнайтед. Так, ми програли першу гру в Манчестері, але виглядали непогано. Думаю, ми залишили хороше враження про свою команду, про свою ігрову дисципліну", - зазначив він.

"Якщо завтра добудемо позитивний результат, це залишиться з нами на все життя - як у хлопців, так і у мене як тренера. Ті гравці, які виступають за МЮ, всі сильні. У цій команді немає слабких гравців - починаючи з воротарської позиції і закінчуючи гравцями лінії атаки", - додав Вернидуб.

За словами тренера Зорі, у будь-якої команди є шанси на перемогу.

"Я сподіваюся і впевнений в тому, що у будь-якої команди завжди є шанси. Завтра такий день, в якому МЮ дійсно потрібні очки, щоб убезпечити себе і пройти далі. Але у нас є шанс залишити слід Зорі в історії. Немає нічого неможливого", - впевнений фахівець.

"Ми довели, що можна показувати достатній рівень гри навіть з нашими кадровими проблемами. По грі ми нікому не поступилися. Ми маленький клуб, у нас бюджет 3-4 мільйони. І ми граємо з клубами, чий бюджет 200 мільйонів. І виглядали в цих матчах гідно", - сказав тренер Зорі.

Вернидуб у свою чергу сумнівається, що МЮ хвилюється перед завтрашньою грою.

"Сумніваюся, що МЮ переживає, маючи такий склад. Я можу назвати цей склад напам'ять! Не думаю, що вони хвилюються перед завтрашньою грою. Вони впевнені в своїх силах і приїхали сюди за перемогою. Вони заявляють, що ЛЄ - не їх рівень, але якщо вони не вийдуть з цієї групи, це стане для них проблемою", - зауважив він.

"Як вони можуть боятися, маючи такого тренера, як Моурінью? Він виграв Лігу чемпіонів, безліч національних чемпіонатів. Так, у них є проблеми в чемпіонаті Англії. Але я впевнений, що він вирішить ці проблеми, і МЮ повернеться на свій рівень і буде грати в Лізі чемпіонів. До слова, Моурінью є моїм улюбленим тренером", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить FootBoom.

Нагадаємо, матч 6-го туру групового етапу Ліги Європи Зоря - МЮ відбудеться 8 грудня, початок о 20:00.

Коментарі ()