Головне

Тренер Бешикташу Гюнеш: Червона картка та помилка вплинули на гру

07.12.2016 07:58 1779 0

На післяматчевій прес-конференції наставник Бешикташа акцентував свою увагу на неготовність команди опиратися Динамо у меншості.

Також, за словами Шанола Гюнеша, про футбол говорити не доводиться, адже помилка арбітрів вплинула на всю гру.

"Ми сподівалися пройти далі, але не змогли, і дуже переживаємо з цього приводу. Про футбол говорити нічого. Червона картка та помилка вплинули на гру. Все це зробило непотрібною нашу річну працю", - повідав Гюнеш.

"Але ми набули досвіду. Скільки б людей не видаляли, все одно потрібно грати. Я нікого не критикую, я - причина цього результату. Після того, як рахунок став 0: 1, гравці втратили інтерес до гри. Але цей матч залишається у минулому, потрібно прагнути до нових цілей", - додав він.

Також Гюнеш натякнув і на упереджене, на його думку, суддівство шотландського арбітра Крейга Томсона, передає sportarena.com.

"Я не хочу коментувати роботу арбітрів, але якщо подивитися останні наші ігри, то ви самі можете зробити висновки. Якщо я щось скажу, то Бешикташ можуть оштрафувати. На жаль, ми пережили такий вечір", - зауважив він.

Що стосується поведінки уболівальників "орлів", які кидали фаєри на нижні сектора, виривали сидіння та затівали бійки, то Гюнеш її коментувати не став, заявивши, що просто на них не дивився.

Нагадаємо, Ребров присоромив уболівальників Динамо через кількість фанатів Бешикташа.

Шенол Гюнеш. Світлина dynamo.kiev.ua
Коментарі ()