Головне

Наставник Бешикташа: Для нашої команди гра з Динамо має велике значення

05.12.2016 20:39 515 0

Київське Динамо - сильний суперник з традиціями, тому недооцінювати його не можна.

Про це заявив головний тренер Бешикташа Шенол Гюнеш, який поділився очікуваннями від майбутнього матчу його команди з київським клубом в рамках 6-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів.

"Для нашої команди ця гра має велике значення, як і для кожної команди, яка виступає в Лізі чемпіонів. Але так, дійсно, нам ця перемога потрібніша. Ми маємо можливість вивести нашу команду на новий рівень. Завтрашня гра буде найважливішою для мене в цьому році", - заявив тренер.

"Ми зобов'язані скористатися цим шансом і зробити історичний крок. Динамо - сильний суперник з традиціями. Зараз кияни знаходяться на другому місці в чемпіонаті. У Лізі чемпіонів неймовірно важливі третя і четверта гра. У матчах проти Бенфіки вони не змогли набрати очки, тому зараз знаходяться в такій ситуації", - додав Гюнеш.

За його словами, недооцінювати киян не можна.

"Але недооцінювати киян не можна, вони добре грають, виконують великий обсяг бігової роботи. І в нашій команді, і в команді суперника є індивідуально сильні гравці, тому я сподіваюся, що ми завтра будемо свідками дуже цікавої гри", - сподівається наставник Бешикташа.

"Погода незвична. Але вона незвична не тільки для нас, а й для всього футболу. Сьогодні ми будемо проводити тренування, щоб відчути, як по такій погоді грати", - підкреслив Гюнеш, слова якого наводить Footboom.

Нагадаємо, матч Бешикташ - Динамо відбудеться у вівторок, 6 грудня. Початок о 21:45 за київським часом.

Коментарі ()