Головне

Тренер Сталі: Я вважаю, що Шахтар вже чемпіон

04.12.2016 21:12 749 0

Головний тренер Сталі Якоб Галл прокоментував матч 17 туру Прем`єр-ліги з Шахтарем (0:2).

"Ми грали проти кращої команди України. Я вважаю, що вони вже чемпіони. Якби ми зуміли забити Шахтарю, було б дуже добре, могли б добитися позитивного результату.

Зберігати рахунок 0:0 як можна довше було однією з наших цілей, але після пенальті питання так вже не стояло.

Пропустити від "гірників" і піти вперед стрімголов стало б для нас самогубством. У нападі ми не були агресивними, у нас, якщо можна так сказати, не було кулака. Вийшла одна хороша атака, в якій брав участь Мисик, але перед ударом він травмувався.

У перерві я сказав футболістам, щоб вони постаралися зберегти результат 1:0 як можна довше, тому що Шахтарю треба буде також готуватися до матчу Ліги Європи в четвер і до зустрічі з київським Динамо. Хто знає, можливо, і їх концентрація знизилася б?

Якби рахунок залишався тим же, напевно, ми б більше йшли на ризик і висувалися вперед, щоб забити і зрівняти рахунок. Але другий гол донеччан був дуже хороший - він поховав наші надії на позитивний результат.

Навіть якщо узяти до уваги момент, коли у ворота суперника, можливо, могли призначити пенальті, я не можу сказати, вплинуло б це на результат чи ні. Швидше ні, просто рахунок виглядав би симпатичніше - 2:1. Нам не повинно бути соромно сьогодні, адже Шахтар і в Європі одна з найкращих команд. А в Україні вже точно найкраща", - цитує тренера офіційний сайт Шахтаря.

Якоб Галл
Коментарі ()