Головне

Вернидуб: Не згоден з тим, що у Зорі немає шансів

23.11.2016 19:51 871 0

Зоря має шанси перемогти Фенербахче у 5-му турі групового етапу Ліги Європи.

Таку думку висловив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб.

"Багато говорять і пишуть, що у Зорі немає шансів. Я з цим не погоджуся. Поки є хоч найменший шанс, потрібно пам'ятати про це, виходити і битися до останнього, що ми і постараємося зробити завтра. Прекрасно розумію, що Фенербахче зараз на хорошому ходу", - зазначив тренер.

"Постараємося піднести суперникові сюрприз. Дивлячись на ту гру і на склад Фенербахче, який був на самому початку чемпіонату, можна сказати, що вони, як і ми використовують практично одних і тих же футболістів для участі в різних турнірах. Обойма складається з 15 футболістів. Не бачу великих змін у складі Фенербахче", - додав тренер.

Вернидуб запевнив, що в Зорі добвре вивчили турецький клуб та його гравців.

"Грають ті ж гравці, які грали проти нас в Одесі. Цих футболістів ми знаємо, вивчили. Команда у них європейського рівня, починаючи від воротаря Деміреля, який є легендою клубу. Захисна лінія практично незмінна. Це гравці хорошого рівня, гравці Національної збірної Туреччини, Данії, Словаччини", - сказав тренер.

"Центр поля Фенербахче - це мрія. Мрія будь-якого тренера мати у себе в команді таких футболістів. Робін ван Персі набрав шикарну форму, багато забиває. Забив вже 7 голів. Другий нападник Еменіке. Разом в ван Персі вони є лідерами у своїй команді. Є Соуза, Топал", - додав фахівець.

Тренер також вірить, що і Зоря на правильному шляху і зможе досягти позитивного результату.

"Є Нойштедтер, який, можливо, поки отримує менше ігрової практики. Серйозні фланги - Потук, Шен. Нам буде важко, але ми постараємося зробити все, для того, щоб їм легко завтра не було. Сподіваюся, що ми на правильному шляху і досягнемо позитивного результату", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить прес-служба Зорі.

Матч 5 туру Ліги Європи Фенербахче – Зоря відбудеться 24 листопада у Стамбулі на арені "Шюкрю Сараджоглу". Початок матчу о 18:00.

Коментарі ()