Головне

Фонсека: У матчі з Коньяспором застосую ротацію, ми побачимо красивий футбол

23.11.2016 18:03 958 0

У матчі проти Коньяспора в рамках 5-го туру групового етапу Ліги Європи головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека зробить ротацію складу.

Про це тренер "гірників" заявив на прес-коференції, де розповів про очікування від матчу проти Коньяспора в Лізі Європи.

"Звичайно, з гарантованим першим місцем можна робити ротацію складу, що я і зроблю. Деяким гравцям, які менше грали в Лізі Європи, дам можливість зіграти. І завтра ми побачимо амбіційний та красивий футбол", - впевнений тренер.

"Чи готовий зіграти Степаненко? Я вам всього не можу розповісти. Завтра ви побачите, чи буде він грати. Але він тут, з нами, буде тренуватися. Подивимося. Зі Степаненком практично все гаразд. Він не готовий на 100 відсотків, але буде з нами тренуватися, і, якщо потрібно, він зіграє", - додав Фонсека.

Тренер Шахтаря зазначив, що захисник Марсіо Азеведо тренується з командою, але грати вже у матчі проти Коньяспора поки не готовий.

"Чи готується до матчу Азеведо? Всі прекрасно знають, що його довго не було з нами, він потрохи тренується і зараз з нами. Але ще не прийшов той момент, щоб він завтра зіграв. Потрібний ще час", - сказав фахівець.

"Як змінився Коньяспор у порівняні з першим матчем? Не дивлячись на нашу перемогу, у нас були труднощі з цією командою, і в них чудова організація оборони. Я бачив, що команда додає з кожним матчем. Прекрасно розумію, що команда дуже сильна і небезпечна", - зауважив він.

Тренер Шахтаря розуміє, що легкої гри очікувати не варто.

"Ми вийдемо на завтрашній матч тільки з думкою перемогти, але прекрасно розуміємо, що легкої гри не буде. Чи побачимо нову тактику? Різниці ви не побачите. Можливо, побачите гравців, які не так часто грають в турнірі, але стиль гри не зміниться", – розповів Фонсека, слова якого наводить Футбол24.

Матч 5 туру Ліги Європи Шахтар – Коньяспор відбудеться 24 листопада на "Арені Львів". Початок матчу о 20:00.

Коментарі ()