Головне

Ліга Чемпіонів. 5-й тур. Наполі - Динамо 0:0. Понуре прощання з Європою

23.11.2016 23:35 10864 0
Ліга Чемпіонів. 5-й тур. Наполі - Динамо 0:0. Понуре прощання з Європою

Усі сподівання, що київське Динамо зможе поборотися за плей-офф Ліги Чемпіонів, чи на крайній випадок Ліги Європи, були розбиті в Неаполі. Динамо італійцям не програло, але суха нічия на стадіоні Сан-Паоло прирівнялася до поразки. Після 5 турів Ліги чемпіонів в Динамо в активі лише два очка і гарантоване останнє місце в групі.

Неаполь, взагалі, не став фартовим для українців. Увесь день матчу італійські ультрас бігали по місту в пошуках українських уболівальників з головним завданнмя - побити гостей з України. У кількох епізодах це їм вдалося і були навіть двоє поранених ножем уболівальників Динамо. Переповідають, що це така помста фанів Наполі на побиття їх ультрас в Києві під час матчу з Динамо у вересні цього року.

Сам же матч Наполі - Динамо тяжко назвати цікавим. І хоча Динамо в цій зустрічі влаштовувала лише перемога, але за 90 хвилин підопічні Сергія Реброва не завдали жодного удару у площину воріт суперника. Усього в українців було п`ять ударів. В Наполі - 17 ударів, і з них сім у рамку воріт.

Світлина - офіційний сайт Динамо

Також господарі подали 17 кутових, а динамівці лише два.  Ця "суха" статистика абсолютно точно передає усі події на полі. Абсолютно непомітний в грі був Циганков. Старалися усі динамівці, а особливо Ярмоленко з Беседіним, але в Лізі чемпіонів лише одного бажання для перемоги замало. Найкращим же футболістом в складі Динамо був воротар Артур Рудько.

На початку поєдинку Рудько кілька разів врятував Динамо після швидких проходів Мертенса. Ще одного разу Рудько потягнув удар Гамшика. У цілому Наполі вело гру, а Динамо грало другим номером, хоча схоже це все було навіть на третій, чи четвертий.

Після цієї нічиєї в Києва залишиться останній домашній матч Ліги чемпіонів з Бешикташем, що особливо нічого не вирішує в турнірному плані. А боротьбу за плей-офф Ліги чемпіонів в нашій групі продовжать Наполі, Бенфіка та Бешикташ.

Коментарі ()