Головне

Ярмоленко: Для Динамо немає другого місця

19.11.2016 21:05 1521 0

Для київського Динамо немає другого місця, адже футболісти цього клубу грають тільки для того, щоб стати чемпіонами. 

Про це заявив лідер столичного клубу Андрій Ярмоленко, який прокоментував перемогу киян у матчі проти Сталі (2:1).

"Думаю, що рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі. Не можна сказати, що ми впевнено виграли, рахунок був дійсно слизьким. Могли десь пропустити якусь безглузду контратаку і зіграти 2:2. При рахунку 2:0, потрібно набагато спокійніше догравати такі матчі і не дозволяти суперникові створювати щось біля наших воріт", - зазначив він.

Сьогодні не склалося з реалізацією моментів? Зокрема, це стосується і мене. В цьому сезоні у мене теж є проблеми з реалізацією моментів. Звичайно, можна говорити, що найголовніше, що ці моменти і голи прийдуть. З іншого боку, десь трохи все ж прикро, поки в цьому чемпіонаті я забив лише 2 м'ячі", - додав він.

За словами Андрія, він намагаєтьсян на цьому  на цьому не зациклюватися.

"Я намагаюся на цьому не зациклюватися і не засмучуватися. Найголовніше, щоб команда і далі перемагала, а я приносив їй користь своєю грою. Чи вплинув той факт, що Зоря поступилася Олександрії? Для київського Динамо немає другого місця", - заявив півзахисник.

"Ми граємо тільки для того, щоб стати чемпіонами. Ми не дивимося на Зорю і, в принципі, не дивимося на Шахтар" Ми повинні показувати хороший якісний футбол, щоб тішити наших уболівальників. Хочеться, щоб глядачі приходили на стадіон і отримували задоволення від гри", - підкреслив Ярмоленко, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()