Головне

Ребров: По сьогоднішній грі в мене немає претензій до гравців стосовно віддачі

19.11.2016 20:38 1152 0

Для Динамо зараз кожен матч на кшталт вирішального.

Про це заявив головний тренер столичного клубу Сергій Ребров, який прокоментував перемогу своєї команди над Сталлю в рамках 15-го туру УПЛ.

"У нашому чемпіонаті непросто грати проти всіх команд, про що хлопців ми попереджали. Для Динамо зараз кожен матч на кшталт вирішального. Якщо ми амбітні люди та претендуємо на чемпіонство, то в кожній грі маємо віддаватися на 200%", - зазначив тренер.

"По сьогоднішній грі в мене немає претензій до гравців стосовно віддачі. Так, припускалися помилок, які розберемо, при цьому створили багато небезпечних моментів. Якби ми реалізували хоча б половину з них, було б спокійніше. Набрали три очка, рухаємося далі", - додав Ребров.

Ребров також прокоментував низьку відвідуваність домашніх матчів киян.

"Клуб проводить роботу в цьому напрямку, але, напевно, вболівальники йдуть на якусь команду. Хтось вважає, що ми не показуємо необхідний футбол, але це наша команда. Тут є й зворотний зв'язок: якщо на трибунах немає глядачів, у хлопців теж може з'явитися байдужість", - зауважив фахівець.

"У моменти завоювання титулів уболівальники завжди з нами. Клуб Динамо намагається залучити вболівальників на стадіон, робить промо-акції, при цьому активність має йти й від самих уболівальників. Вони теж мають бути з командою не лише в моменти тріумфу, але й коли їй непросто", - сказав він.

За словами тренера, 4 тисячі глядачів на домашньому матчі Динамо - це абсолютно ненормально.

"Чотири тисячі глядачів на домашньому матчі Динамо - це абсолютно ненормально", - підкреслив Ребров, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Як відомо, Динамо поновило антирекорд відвідуваності в УПЛ на новому НСК Олімпійський.

Коментарі ()