Головне

Шаран: Зоря не заслуговувала поразки

19.11.2016 18:42 886 0

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран після перемоги над Зорею (2:1) визнав, що більш закономірним результатом поєдинку стала б нічия.

Олександрія, пропустивши на 66-й хвилині, зуміла здобути вольову перемогу, а вирішальний гол Станіслав Куліш забив на другій доданій до основного часу матчу хвилині.

"Обіграти Зорю, причому на виїзді, для нас в якійсь мірі подвиг. Вважаю, що луганчани, Динамо і Шахтар на даний момент в нашому чемпіонаті - найсильніші команди , - наводить слова Шарана з післяматчевій прес-конференції офіційний сайт Зорі.

Наставник визнав, що підсумковий рахунок виявився несподіваним і не зовсім відповідав тому, що відбувалося на полі.

"Можливо, він дещо несподіваний, хоча ми вже обігравали Зорю в минулому сезоні. По грі господарі не заслуговували на поразку, більш закономірною була б нічия", - визнав Шаран.

Володимир Шаран також зазначив, що основною запорукою успіху стали перекриті фланги суперника, для чого команді довелося потрудитися в обороні і чимало пограти без м'яча.

"У Зорі дуже швидкісні фланги. Петряк, Караваєв, Каменюка, Сухоцький. Основне завдання було перекрити флангових гравців. Можливо, тому тримали таку глибину в обороні, багато працюючи без м'яча", - сказав тренер.

"Звикли завжди так грати, та й хлопці вже навчилися терпіти. Чекали на свій шанс, використовували ті моменти, які у нас були. Організація гри і самовіддача були на першому місці", - підкреслив Шаран.

Коментарі ()