Головне

Санжар: На такому полі єдиноборства і характер грають вирішальне значення

19.11.2016 17:23 743 0

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар після перемоги над Чорноморцем (1:0) відзначив, що його команді вдалося взяти верх в дуже важкому матчі.

Перед грою всі розмови в основному ходили навколо стану газону стадіону в Сумах, на якому донецька команда приймала суперника.

"На такому полі єдиноборства і характер грають вирішальне значення", - сказав Санжар в ефірі телеканалу Футбол 1.

Перемогу номінальним господарям поля приніс точний удар Івана Матяжа на 22-й хвилині поєдинку.

"Нам було непросто, але в рівній грі ми зуміли добитися перемоги. У перерві хлопці скаржилися, що було важко, проте за рахунок морально-вольових якостей ми терпіли і довели гру до логічного завершення", - зазначив тренер.

Роман Санжар особливо відзначив гру голкіпера Заура Махарадзе, який, за його словами, допоміг утримати перемогу в кінцівці матчу, коли Чорноморець намагався відігратися.

"У кінцівці ми хотіли втримати рахунок, а суперник пішов в штрафну і створив хороші моменти, проте Махарадзе не здригнувся. Навіть у важких моментах Заур зміг витягнути команду і принести перемогу", - підкреслив Санжар, слова якого наводить sportarena.com.

Завдяки цій перемозі Олімпік набрав 26 очок і зберіг 4-е місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, скоротивши відставання від Зорі і Динамо (матч в запасі) до 4 очок. Чорноморець з 19 очками - 6-й.

Коментарі ()