Головне

Джерело: Мілевський нічого не отримає від Динамо

18.11.2016 14:25 2053 0

Днями стало відомо про те, що екс-форвард Динамо Артем Мілевський подав позов до Палати з вирішення спорів ФФУ на відшкодування боргу із зарплати.

Агент Артема Олександр Панков в коментарі Футбол 24 розповів про суму позову, яка склала 1,2 млн доларів, і подробиці справи.

У київському Динамо наразі офіційно не коментують дану інформацію.

З неофіційних джерел Футбол 24 спробував з'ясувати перспективи Артема Мілевського.

"Мілевський нічого не отримає від Динамо. Свого часу Артем був переведений в Динамо-2 і не відвідував тренування, порушуючи умови контракту. Протягом цього часу гравець отримував штрафи", – повідомило джерело, наближене до Динамо.

Факт прогулів тренувань підтвердив колись і сам Артем Мілевський.

В інтерв'ю "Матч ТВ" у вересні 2016 року Артем заявив: "На тренуваннях я не з'являвся, бо знав, що на мене ніхто не розраховує. Займався за індивідуальною програмою. Сам знайшов тренера і сам платив йому".

Висловлювався раніше на дану тему і президент Динамо Ігор Суркіс.

"Не знаю, можливо, у нього до мене є питання. У мене до нього – ніяких. Останні місяці Мілевський не отримував зарплату, бо не відвідував тренування. А людина, яка не з'являється на свою роботу, не може отримувати свою зарплату", - заявив він.

"Якщо Мілевський збирається отримати якусь компенсацію від Динамо, у нього є право звернутися до відповідних інстанцій. А я звернуся з зустрічним позовом, і побачимо, хто з нас винен – я йому чи він мені", - підкреслив Суркіс.

Коментарі ()