Головне

Товариський матч. Україна - Сербія 2:0. Шевченко розбив сербів

15.11.2016 22:54 22535 0
Товариський матч. Україна - Сербія 2:0. Шевченко розбив сербів

Андрій Шевченко своє слово стримав. У товариському матчі із Сербією у стартовому складі вийшли десять гравців, які до цього були серед запасних. У складі Шевченко залишив лише Бутка з "основи". Але збірній Україні це не завадило виграти. Причому перемогли сильну збірну Сербії, що до цього матчу не програвала вісім поєдинків.

Але не все так добре складалося для українців в цій зустрічі. На старті поєдинку краще атакували гості, які провели кілька швидких випадів і навіть був один удар у площину воріт, що нетралізував Бойко. З атакою в ці хвилини в команди Шевченка були великі проблеми. Зозуля бігав без м`яча, а гра флангами не клеїлася.

 

На 38-ій хвилині синьо-жовті таки забили. Лівим флангом пробіг Артем Федецький і прострілив в штрафну на Зозулю, але той не зумів пробити зходу, а ось Шахов вилетів із-за спини і вдарив низом у кут воріт - 1:0.

Забивши українці не зупинилися і побігли знову в атаку. Щоправда, наприкінці тайму на виході помилився Бойко і добре, що підстрахував Сидорчук.

На початку другого тайму Шевченко вирішив розбавити склад більш досвідченими гравцями. Спочатку на поле вийшов Ротань, а вже потім і Ярмоленко. Вихід Андрія загострив гру українців в атаці і саме Ярмоленко заробив пенальті наприкінці матчу, що сам і реалізував. Серби також могли розраховувати на два 11-метрові у ворота Бойка.

Усі світлини - ffu.org.ua

Щведський суддя Мартін Стрембергссон вирішив не псувати настрій господарям в цей вечір. Арібтр не побачив фол Ротаня на Катая та момент, коли м`яч влучив в руку Ордецю в нашій штрафній.

За рахунку 2:0 матч і завершився. Шевченко довів, що є тренером з власною думкою. Згадайте, який з наставників національної збірної України за усю її історію міг випустити повністю резервний склад і виграти цю гру?

До речі, у Харкові на стадіон Металіст збірну України прийшло підтримати трохи більше 20 тисяч уболівальників і робили це несамовито.

Коментарі ()