Головне

Тайсон розповів про озброєних людей в Донецьку, які лякали увесь Шахтар

10.11.2016 11:10 18331 0

Півзахисник Шахтаря Тайсон був переляканий, коли в перші дні війни на Сході України автобус донецького Шахтаря постійно зупиняли озброєні люди.

Про це він розповів в інтерв`ю Футбол 24.

"Особисто я дуже сумую за Донецьком, за людьми. Звичайно ж, я молюся, щоб швидше ця війна закінчилася, щоб люди могли нормально посміхатися, бути щасливі. Тому що це найголовніше, щоб всі люди жили щасливо і спокійно. Ця війна, її просто не повинно бути.

Коли в Донецьку почали стріляти, звичайно, злякався не лише я, але і вся моя сім'я. Уяви, ти живеш в країні, де тобі кажуть, що ось, можливо, зараз буде війна, і ти починаєш все це чути. Зараз ми всі в більшій безпеці тут. Але дуже складно згадувати людей, які там ще залишилися і все це переживають.

Я пам'ятаю всі ці моменти, коли ми їздили на базу. На блокпостах зупиняли машини, люди зі зброєю перевіряли все в них. Були буквально моменти "турбулентності", було дуже складно.

Родичі спочатку всі злякалися, будемо говорити чесно. Найперше, що вони сказали: "Давай, потрібно їхати". Я намагався передати їм, що клуб не дасть нас в образу, повністю нас захистить. Найстрашніше почалося потім, коли ми всі поїхали у відпустку", – сказав Тайсон.

Раніше повідомялося, що Тайсон не потрапив до заявки збірної Бразилії на матч з Аргентиною.

Тайсон
Коментарі ()