Головне

Вернидуб: Якби поставили той пенальті, може, і виграли б

03.11.2016 23:33 1480 0

До 70-ої хвилини матчу 4-го туру Ліги Європи з Феєнордом гравці Зорі виглядали добре, а дотиснути суперника не змогли через втому і брак.

Так вважає головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб, про що розповів після фінального свистка.

"Хороші швидкості були. Спочатку не розібралися, пропустили гол. Але потім хлопці зібралися. Ті атаки, які ми не проводили у Роттердамі, сьогодні, думаю, вони нам вдалися сповна", - сказав він.

"Хороший футбол, перехід з оборони в атаку. Залишилися у більшості, але в другому таймі змогли дотиснути. Хоча, якби поставили той пенальті, може, і виграли б. Десь не пощастило. Я розумів, що хлопці намагаються зробити все. Але наприкінці вже було видно, що багато браку через втому", - додав наставник.

Хоча, на думку Вернидуба, Феєнорду, напевне, було вдвічі важче.

"Шанси? Вони є завжди, потрібно боротися до кінця. Навіть якби їх і не було, потрібно виходити та показувати себе з кращого боку. Потрібно буде віддячити своєю грою уболівальникам, які прийдуть і будуть нас підтримувати", - зауважив він

"До 70 хвилини хлопці виглядали добре. А потім з'явилося багато браку. Потрібно було просто заспокоїтися, приборкати м'яч і розігрувати до вірного. Коли вже була дуже сильна втома, вже було не до цього", - цитує його ua-football.com.

 
Коментарі ()