Головне

Фонсека: Ми на правильному шляху

23.10.2016 22:36 1032 0

Донецький Шахтар заслужено переміг Зірку у матчі 12-го туру УПЛ.

Про це заявив головний тренер "гірників" Паулу Фонсека, який поділився враженнями після перемоги своєї команди.

"Відмінна перемога над хорошою командою, яка в останніх матчах програла лише Динамо і забити якій теж змогли тільки кияни. Зірка була суперорганізована, це відчувалося. Але сьогодні ми виявилися сильнішими. Провели три голи, хоча могли ще більше. Думаю, результат повністю заслужений", - зазначив він.

"Я б засмутився, якби ми сьогодні не виграли. Мене завжди дуже радує, коли команда створює моменти. Змогли реалізувати три з них, хоча була можливість забити і більше. Переживав би, якби цих моментів не було взагалі, а так - я дуже задоволений матчем", - додав Фонсека.

Тренер також поділився враженнями від гри Андрія Борячука.

"Борячук - футболіст, в якого ми багато вкладаємо і чекаємо від нього великих результатів. У той же час зрозуміло: Шахтар провів попередній поєдинок всього два дні тому. Потрібні були певні заміни, щоб відпочили фізично втомлені хлопці. Андрій потрапив в список тих, хто їх замінив", - пояснив фахівець.

"Я думаю, на такому етапі ще ніхто не є чемпіоном. Зрозуміло, ми задоволені. Нас радує, що ми зараз знаходимося на першому місці. Але не варто забувати: попереду ще дуже багато важливих матчів проти хороших команд. Нам необхідно бути уважними. Ми на правильному шляху. Сподіваємося, що будемо ним слідувати", - підкреслив Фонсека, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Паулу Фонсека. Світлина ФК Шахтар
Коментарі ()