Головне

Ребров: Або беремо нового тренера, або розстаємося з гравцями, що втратили мотивацію

23.10.2016 17:50 4341 0

Олександрія завжди була організованою командою – як удома, так і на виїзді, а у маті з Динамо вона в черговий раз продемонструвала це.

Про це на прес-конференції заявив наставник столичного клубу Сергій Ребров, який прокоментував нічию з Олександрією у матчі 12-го туру УПЛ.

"Ми втратили важливі очки. Олександрія завжди була організованою командою – як удома, так і на виїзді, й сьогодні в черговий раз продемонструвала це. Забивши м'яч, ми заспокоїлися, натомість потрібно було й далі йти вперед, створювати моменти", - зазначив він.

"На жаль, цього не було, й, як у попередніх матчах, у підсумку пропустили у відповідь. Звичайно, всі хочуть, щоб залучалися до ігор за першу команду молоді гравці, але при цьому з нас ніхто не знімав відповідальності за результат. Зараз ми перебуваємо на другому місці, що буде далі – подивимося", - додав Ребров.

Тренер визнає, що сам сьогодні недопрацював.

Сергій Ребров. Світлина ФК Динамо Київ

"Сьогодні, напевно, я недопрацював. Я ніколи не критикую хлопців публічно, адже ми команда. Коли ми зберемося разом, то обговоримо все, що сталося. Ми не виграли сьогодні – значить, винний я, що не знайшов якихось мотиваційних моментів", - сказав тренер.

"По віддачі в сьогоднішній грі питань немає, я не бачив, що хтось не хотів грати. Навпаки, всі старалися, але якихось моментів не вистачає. Яких саме – ми обговоримо всередині команди", - додав Ребров.

Наставник Динамо ще раз зачепив тему про гравців, які втратили мотивацію.

"Як подолати цю чорну смугу? Тільки наполегливо працювати. Й, звичайно, змінити психологію. Самі хлопці мають замислитися, що потрібно не лише на матчі себе мотивувати, але й на кожне тренування виходити максимально сконцентрованими. Для чого вони виходять на тренування? Щоб відпрацювати якісь моменти, які знадобляться потім у грі", - заявив він.

"Але якщо хтось із футболістів втратив мотивацію стосовно того, що не стосується гри… Я впевнений, що кожен хоче грати, але потрібно з таким же настроєм проводити кожне тренування. Якщо вони не хочуть робити цього, то потрібно з ними прощатися. Або прощатися з тренером", - продовжив тренер.

Ребров у такому випадку бачить тільки два шляхи.

"Тут два шляхи: або залишаємо всіх гравців та беремо нового тренера, або розстаємося з футболістами, які втратили мотивацію, які не хочуть прогресувати кожного дня й із яких дуже важко щось зліпити", - підкреслив тренер, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Коментарі ()