Головне

Ярмоленко: Ми дуже ускладнили для себе ситуацію в групі

20.10.2016 08:22 1574 0

Півзахисник киїського Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував поразку від Бенфіки (0:2) у матчі Ліги чемпіонів.

"Звісно, швидкий гол вплинув на гру, адже важко починати матч з пропущеного м'яча. Але нам необхідно реалізовувати свої моменти. Зокрема я мав дві стовідсоткові нагоди. Мені дуже соромно за те, що я не зміг реалізувати свої моменти.

Чому в другому таймі заграли краще? Ну ми вже відштовхувались від результату, адже програвали вдома і мали відіграватись. Різниця між Лігою чемпіонів і чемпіонатом України величезна, передусім – у швидкості мислення.

У другому таймі ми вже десь призвичаїлись до швидкостей суперника і заграли краще. Нам необхідно грати більше подібних матчів, щоб зростати, адже в УПЛ є час, аби спокійно прийняти м'яч, зробити кілька дотиків, а тут одразу двоє-троє накривають", - цитує Ярмоленка Футбол 24.

За словами гравця, Динамо ускладнило своє завдання на вихід з групи.

"Висновки? У нас, звісно, були помилки, але, я повторюсь – нам необхідно реалізовувати свої моменти.

Лише якщо ми будемо підтримувати один одного, то зможемо вийти з цієї ситуації. Зрозуміло, що настрій у команді після поразки не найкращий.

Ми дуже ускладнили для себе ситуацію в групі. Необхідно здобувати максимум очок в поєдинках, що залишились. У матчі-відповіді проти Бенфіки головне виграти, неважливо яким чином. Нехай хоч вони володіють м'ячем 90%", – сказав Ярмоленко.

Андрій Ярмоленко
Коментарі ()