Головне

Тернопіль не поїде на матч з Іллічівцем

12.10.2016 10:03 1476 0

ФК Тернопіль направив офіційний лист на адресу ПФЛ України та ФК Іллічівець, у якому інформував, що тернопільська команда не прибуде до Маріуполя на матч 14-го туру першої ліги через хворобу футболістів.

Про це повідомляє офіційний сайт кллубу.

"Довожу до Вашого відома, що у зв’язку з епідемію травм та простудних захворювань, команда ФК Тернопіль не виїжджає на матч чемпіонату України між командами ФК Іллічівець - ФК Тернопіль, який має відбутися 15 жовтня 2016 року.

Ми зверталися листом до керівників ФК Іллічівець з проханням перенести матч на більш пізні терміни, але адміністрація клубу не погодилася з нашим проханням.

Зі свого боку у нас є 14 футболістів, що мають право грати в матчах першості України, лише сім чоловік здорові. Ми не можемо і не маємо права ризикувати здоров’ям футболістів.

Приносимо вибачення гравцям, тренерам, керівникам, вболівальникам клубу Іллічівець (Маріуполь) та працівників стадіону, – йдеться в офіційному повідомленні ФК Тернопіль.

Нагадаємо, що Іллічівець очолює турнірну таблицю у Перші лізі з 34 очками, а Тернопіль йде на останньому місці з 6 пунктами.

Коментарі ()