Головне

Півзахисник Зорі: Про гру з МЮ почнемо думати тільки після матчу з Ворсклою

23.09.2016 13:40 417 0

Ворскла - дуже хороша, злагоджена команда від якої можна очікувати серйозних дій як на початку гри, так і протягом усього матчу.

Про це заявив півзахисник Зорі Джаба Ліпартія, який поділився очікуваннями від матчу проти полтавського клубу в рамках УПЛ.

"Ворскла - дуже хороша, злагоджена команда від якої можна очікувати серйозних дій як на початку гри, так і протягом усього матчу. Вони грамотно грають, як в атаці, так і в обороні. Ми неодноразово грали з полтавчанами в нашому чемпіонаті", - зазначив він.

"Тому знаємо, що суперник дуже серйозний і готуємося до цього матчу рівно, як і до зустрічі з усіма серйозними суперниками. Кожного опонента розбираємо детально. Ворскла не виняток. Повторюся, готуємося до цієї гри з усією відповідальністю", - додав Ліпартія.

Півзахисник запевнив, що матч у Лізи Європи проти МЮ зараз на другому плані.

"На даний момент на нас чекає гра з Ворсклою. І ми цілеспрямовано готуємося до гри з нею. Гра з МЮ буде далі. Тоді буде і підготовка, тоді будуть і думки про гру", - підкреслив Ліпартія, слова якого наводить прес-служба луганського клубу.

Коментарі ()