Головне

УЄФА нагородив особливою відзнакою футбольний клуб Балкани

17.09.2016 09:54 999 0

Почесна відзнака Дня масового футболу-2016 вирушила до селища Зоря Одеської області, де базується найбільш прогресуючий проект аматорського футболу України - клуб Балкани.

Балкани стали володарями бронзової нагороди у номінації "Найкращий клуб" за активну діяльність в області масового футболу на Позачерговому Конгресі УЄФА, який проходив в Афінах.

Золота та срібна медалі у цій категорії дісталися клубам із Бельгії та Шотландії відповідно, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Клуб Балкани з’явився дев’ять років тому. До 2012-го Балкани брали участь у чемпіонаті району й у різних обласних турнірах.

У 2013-му клуб запросив до своїх лав тренера-професіонала, тоді ж запрацювала дитяча футбольна школа, у якій наразі виховуються 250 хлопчиків і дівчаток.

У 2015-му Балкани спочатку вийшли до фінальної частини чемпіонату України серед аматорів, а згодом і здобули перемогу у першості. У липні 2016 року клубу із Зорі вдалося повторити свій успіх.

У минулому розіграші Кубку України Балкани ледве не вибили зі змагань Дніпро, тодішнього фіналіста Ліги Європи, поступившись дніпровському клубу після єдиного голу Руслана Ротаня на 86-й хвилині матчу.

Клуб Балкани. Світлина ФФУ
Коментарі ()