Головне

Тренер Сталі Галл: Удев'ятьох дуже важко було оборонятися

10.09.2016 20:39 795 0

На матч проти Зорі тренерський штаб Сталі обрав тактику не таку захисну, як в іграх з Динамо і Шахтарем.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер "сталеварів" Якоб Галл, якого цитує офіційний сайт луганського клубу.

"У нас була важка гра проти команди, яка дуже якісно грає у футбол. Зоря - дуже хороша команда, грає у єврокубках. Причому, жереб дуже хороший для них, я думаю. Нам теж потрібно набирати очки", - сказав він.

"Чесно сказати, я трохи боявся цього матчу, тому що довелося діяти проти класної команди. Але тактика була сьогодні не така захисна, як в іграх з Динамо і Шахтарем. При володінні м'ячем ми хотіли б уже чогось більшого", - додав наставник.

За словами Галла, з новим нападником Карікарі Сталь може це робити, адже у нього є хороша швидкість.

"Тактика наша спрацювала. Ми вигравали 1:0 і дограли до кінця першого тайму з такою перевагою. Шкода, що другий шанс від Боя ми не використали. Перші 15 хвилин другого тайму нам потрібно зіграти на нуль", - зауважив він.

"За одну-дві хвилини червону картку отримав наш футболіст. Ми грали вдесятьох. Для нас це дуже важко. Але коли ми грали так, змогли забити другий м'яч, могли забити і третій, ну а кінцівку всі бачили. Друга червона картка. Думали тільки про оборону. Удев'ятьох дуже важко було оборонятися. Ми не заробили три очки. Але якщо 40 хвилин граєш вдесятьох і частину часу удев'ятьох, то нічия - теж непоганий результат", - підсумував тренер.

Якоб Галл. Світлина ФК Зоря
Коментарі ()