Головне

Головко: Не очікував розгромної перемоги, готувався до жорсткої гри

07.09.2016 08:02 1434 0

У тренерському штабі молодіжної збірної України готувалися до жорсткої гри у матчі відбору Євро-2017 із Шотландією.

Про це заявив головний тренер команди Олександр Головко, якого цитує офіційний сайт Федерації футболу України.
 
"Вдячний хлопцям за те, що повністю виконали тренерські вимоги. Я навіть не чекав, що рахунок буде таким розгромним. Я готувався до жорсткої гри", - сказав він.

"Команда знайшла сили та грамотно зіграла у другому таймі, спрацювала ротація. Приємно, що Блізніченко, який останнім часом виглядав непереконливо, вийшов і забив важливий гол", - додав наставник.

За словами Головка, той футбол, у який шотландці давали грати - позиційний.

"Після Франції це важко було зробити. Все ж таки у нас енергоємний футбол. Сьогодні хлопці віддали все, що у них є, і за це їм хочеться подякувати", - пояснив він.

За словами головного тренера молодіжної збірної, протягом останніх днів його команда досягла максимального результату за посередньої гри, адже такі реалії сучасного вітчизняного футболу.

"Якість гри була поганою як у матчі з Францією, так і в грі з Шотландією. Величезний брак - 68-70% програної боротьби, але це був правдивий футбол з нашого боку. Такий нині стан українського футболу", - зауважив Головко.

"Можливо, потім він стане кращим, але для цього має пройти певний час. З нашого боку був грамотний антифутбол, тактичний антифутбол. Але результату досягнуто, і це дуже важливий факт", - підсумував він.

Олександр Головко. Світлина ffu.org.ua
Коментарі ()