Головне

Коломойський зменшив бюджет Дніпра у десять разів

03.09.2016 14:12 11413 0
Коломойський зменшив бюджет Дніпра у десять разів

Нинішній бюджет клубу ФК Дніпро менший за попередній у десять разів.

Про це в коментарі matchday.ua заявив генеральний директор дніпропетрвського клубу Андрій Стеценко, коментуючи фінансову ситуацію в команді.

"Пішли висококласні, досвідчені, зрілі гравці, на їхні місця прийшли молоді футболісти. Відповідно, змінилася і концепція розвитку клубу. Тепер, мабуть, у найближчому майбутньому робитимемо ставку на місцевих молодих футболістів, на своїх вихованців", - сказав він.

"Звичайно, різко зменшилася і витратна відомість на зміст команди й оплату контрактів гравців. Поки концепція клубу така. Може, після якогось часу все знову зміниться, і ми почнемо працювати з більш класними та дорогими футболістами. У тому числі, і з легіонерами", - додав директор.

Також Стеценко пояснив, що ця ситуація диктується економічною та політичною обстановками у країні.

"Думаю, не ми перші, і не ми останні. Вже багато команд перейшли на таку систему. Ми бачимо, що багато футболістів йдуть через те, що, напевно, не бачать жодних перспектив у тому чемпіонаті України, у якому форматі він зараз існує", - зауважив він.

"Напевно, ця тенденція поки триватиме. А там далі подивимося. Нинішній бюджет Дніпра разів у десять менший за попередній", - сказав Стеценко.

Андрій Стеценко

Раніше повідомялося, що колишній головний тренер Дніпра Мирон Маркевич не збирається пробачати Коломойському борги із зарплати.

За неофіційною інформацією бюджет Дніпра складав в останні роки 50-60 млн доларів.

Коментарі ()