Головне

Прем'єр-ліга. 6-й тур. Динамо - Ворскла 0:2. Пацієнт хворий?

27.08.2016 22:03 18106 0
Прем'єр-ліга. 6-й тур. Динамо - Ворскла 0:2. Пацієнт хворий?

Київське Динамо після серії невиразних перемог у чемпіонаті України спіткнулося у матчі з Ворсклою. Хоча ні, це був нокдаун. Команда Василя Сачка обіграла "динамівців" з рахунком 2:0 на НСК Олімпійський. Такого свисту від уболівальників гравці Динамо не чули давно. Свистіли з трибун по-ділу.

Чомусь так вийшло, що гра у Динамо не заладилася саме з Ворсклою, яку останній місяць лихоманило. Десь Динамо не добігало, не добивало й у результаті - рахунок на табло. Не вистачало Драговича, який вже готується до матчів Бундесліги. На було Хачеріді, у якого чи травма, чи то конфлікт з Ребровим. Пара захиників Сілва - Віда не виправдали сподівань, як і гра більшості футболістів Динамо.

У перші хвилин 60 майже непомітний був Ярмоленко. Під завершення матчу Андрій прокинувся, але знову ж таки нічого не виходило у партнерів по атаці. Президенту Динамо Ігорю Суркісу варто продавати Андрія, чи домовлятися з ним. Тягар переходу завис на Ярмоленком, неначе смерть з косою. Хоча, тяжко навіть уявити, що буде робити Динамо без Ярмоленка у Лізі Чемпіонів. Малорослий же Мораєс був легкою здобиччю для гренадерів Ворскли на чолі з Дитятьєвим.

Перший тайм був за Ворсклою, як за грою, так і за рахунком. На 15-ій хвилині гості забили швидкий гол. Морозюк видав "диво-пас" назад на Шовковського, що перехопив Коломоєць, котрий обіграв кіпера Динамо і забивав у порожні ворота - 0:1.

Після пропущеного голу кияни чомусь зупинилися. Моментів біля воріт Ворскли майже не було. А ось полтавці знову мали шанс забити гол. Кобахідзе включив швидкість на фланзі, пробіг до штрафного і віддав пас на хід Коломойцю, який обійшов Шовковського і впав на газон. Арбітр матчу Труханов побоявся вказати на пенальті. Здається, що Шовковський таки чіпляв ногами форварда Ворскли. Більше нічого цікавого на полі в першому таймі не було.

Світлина - fcdynamo.kiev.ua

Друга 45-хвилинка пройшла під знаком Динамо. Вже на 50-ій хвилині мав зрівнювати рахунок Громов, який вибіг сам на сам з Непогодовим, обіграв воротаря, та пробив повз ціль.

Далі відкрив рахунок моментам біля воріт Ворскли Гладкий. На 68-ій хвилині форвард ударом головою після пасу Ярмоленка не поцілив у ворота. А через хвилину гості забивають вдруге. Кобахідзе знову пробіг на фланзі і віддав на Коломойця, який ударом з лівої з метрів 23-х відправив "круглого" у верхній кут воріт - 0:2. Шовковський лише гепнувся на газон.

В останні 20 хвилин Ворскла не тільки оборонялася, але й грамотно контратакувала. В одній з таких атак Кобахідзе накрутив половину захисту Динамо і віддав у карний на Загорулька, котрий не зумів переграти Шовковського. 3:0 було б забагато в цій грі для Динамо. Наприкінці поєдинку чудову гру видав Непогодов, який кілька разів виручив команду після ударів Гладкого.

Динамо програло, і це - заслужено. Реброву варто щось змінювати, а Суркісу підсилювати команду. Слабо віриться, що Ребров і Ко зможуть конкурувати в чемпіонаті з Шахтарем. А далі ще Ліга Чемпіонів... Багато відповідей на запитання ми отримаємо у найближчі три тижні, коли Динамо доведеться зіграти з Шахтарем, Наполі та Зорею по черзі.

Коментарі ()