Головне

Прем'єр-ліга. 6-й тур. Дніпро - Зоря 2:0. Капітан повертається - Дніпро перемагає

26.08.2016 21:30 5632 0
Прем'єр-ліга. 6-й тур. Дніпро - Зоря 2:0. Капітан повертається - Дніпро перемагає

Важливі три пункти беруть підопічні Дмитра Михайленка у, як здавалося до початку, непростому матчі. З перших хвилин, після повернення у рідний клуб, з'явився капітан команди Руслан Ротань і, як виявилось, став ключовою фігурою у цьому матчі. У центрі поля з Кравченком і Політилом вони склали чудове тріо півзахисників.

У свою чергу Зоря видала, напевно, найгірший матч у цьому сезоні. Підопічні Вернидуба за 90 хвилин не змогли створити жодного стовідсткового моменту, й, окрім мобільного Соболя та швидкісного Ліпартіі, виділити нікого. Абсолютно випали з гри вінгери луганців - Петряк і Караваєв.

Світлина ФК Дніпро

Розпочали активніше "дніпряни", і вже на другій хвилині шедевральним голом відзначився Ротань. Блізніченко протягнув м'яч по лівому флангу, виконав вивірену подачу на одинадцять метрів, де Руслан у падінні ножицями поклав "шкіряного" у лівий кут воріт Шевченка - без шансів для воротаря. Ібрагімович оцінив би таку бісиклету...

Здавалося б, що зараз луганці підуть відігруватися, але до кінця першого тайму нападники Зорі так і не потурбували Шеліхова.

У другому таймі Юрій Вернидуб зробив декілька замін для підсилення. Та вихід Любеновича з Деннісом суттєво малюнок гри не змінив. "Дніпряни" ж щільно діяли в обороні та гостро вибігали у контратаки, завдяки чудовим передачам від капітана. Єдине, чим запам'яталась Зоря у цьому матчі, це численними подачами з кутових. Їх було більше 10-ти, та жоден не призвів до якоїсь небезпеки.

Світлина ФК Дніпро

Все йшло до мінімальної перемоги "дніпрям", але вже в додатковий час Вакулко на швидкості пройшов по лівому флангу, змістився у центр і віддав на свіжого Баланюка, який технічно перекинув м'яч через Сівакова та пробив повз Шевченка - 2:0.

Таким чином, Зоря, програвши, зберігає своє третє місце, але скоріше за все ще більше відстане від Шахтаря та Динамо. А Дніпро завдяки цим трьом очкам, піднімається на четверте місце.

Коментарі ()