Головне

Прем'єр-ліга. 5-й тур. Динамо - Волинь. Можна звикати до вольових і валідольних 2:1?

20.08.2016 23:05 6287 0
Прем'єр-ліга. 5-й тур. Динамо - Волинь. Можна звикати до вольових і валідольних 2:1?

Динамо другий тур поспіль здобуває вольові перемоги після того, як пропускає у перших таймах. Щоправда, на відміну від поєдинку у Дніпрі з кам'янською Сталлю, цього разу кияни не стали все відкладати у довгий ящик і фактично вирішили долю протистояння у стартові 15 хвилин другого тайму. Хоча на останніх хвилинах прихильникам "біло-синіх" довелося похвилюватися.

Сергій Ребров здивував стартовим складом. Точніше тим, що на вістрі атаки з перших хвилин вийшов Гладкий. Забігаючи наперед, зазначимо, що Олександра у першому таймі не було видно. А от коли у другій половині його місце зайняв Мораєс, а сам Гладкий відійшов дещо глибше, то біля воріт Волині запахло смаженим.

Щодо першого тайму, то Динамо, звичайно ж, володіло ініціативою. Але вже у звичній манері не йшло великим силами вперед, тому і моментів було обмаль. Хіба що двічі давали пробити Ярмоленку. Спочатку він головою пробив вище воріт після подачі з флангу від Антунеша, а згодом його удар зі штрафного у верхній кут потягнув Кичак.

Петров забиває у ворота Динамо. Світлина fcvolyn.net

І тут несподівано забила Волинь. Захисники втратили Петрова під час прострілу Хомченка справа. Нічого не зміг вдіяти і Шовковський. У перерві Ребров змушений був щось кардинально змінювати. І він дуже несподівано перейшов на гру у два форварди! Окрім того, замість Гонсалеса вийшов Гусєв.

І саме Олег заробив штрафний поблизу штрафного майданчика Волині, який, не без допомоги рикошету, реалізував Микола Морозюк. Динамо продовжило атаки, поки на 61-й хвилині не забило вдруге. За хвилину до цього арбітри скасували взяття воріт Мораєсом через офсайд. А от Гармаш, після подачі кутового, удару головою Гладкого та сейву Кичака, добив м'яч у сітку за правилами.

 Але Динамо свого досягнуло

Надалі "динамівців" мали ще кілька нагод, аби забити і третій м'яч, але Ярмоленко у цей вечір грав на себе. Хоча у тих моментах, коли він виходив один на один з Кичаком, варто було віддавати на партнерів.

І могли кияни за це поплатитися, але у компенсований час Петров з розвороту приблизно з 11-метрової позначки пробив точно по центру. Волинь, до честі цієї команди, організувала справжню навалу на останніх хвилинах, та дотиснути Динамо і вирвати нічию не змогла. Отож, Динамо здобуло п'яту перемогу на старті та на добу одноосібно очолило таблицю.

Коментарі ()