Головне

Асоціація європейських клубів прийняла у свої ряди Чорноморець

19.08.2016 13:59 885 0

17-го серпня одеський Чорноморець отримав офіційне повідомлення про прийняття до числа членів Асоціації європейських клубів.

Таке рішення дана міжнародна організація прийняла на основі поточного рейтингу коефіцієнтів УЄФА, у якому одеський клуб знаходиться на 95-ій позиції, повідомляє офіційний сайт "моряків".

ЕСА (European Club Association) є єдиним незалежним органом, який безпосередньо представляє інтереси футбольних клубів на європейському рівні.

ЕСА існує для захисту та просування інтересів європейського клубного футболу. Її метою є створення нової, більш демократичної моделі управління, яка по-справжньому відображає провідну роль клубів у футболі. ЕСА представляє інтереси 221 клубу від 53 національних асоціацій.

Членство в ЕСА дозволяє клубам здійснювати конструктивний контакт з ФІФА, УЄФА, футбольними лігами, гравцями. ЕСА - головний дискусійний партнер УЄФА з питань клубних змагань. Організація заснована у 2008 році.

5-6 вересня у Женеві відбудеться чергова Генеральна асамблея ЕСА, на яку запрошено делегацію Чорноморця на чолі з генеральним директором Сергієм Керницьким.

 
Коментарі ()