Головне

Збірна України U-18 стартувала з перемоги на турнірі Вацлава Єжика

17.08.2016 15:50 888 0

Юнацька збірна команда України серед гравців до 18 років на мажорній ноті розпочала виступи на щорічному міжнародному турнірі Вацлава Єжика, який триває з 15 по 20 серпня у Чехії.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Перша половина гри пройшла за невеличкої переваги збірної України, але без забитих м’ячів. Сценарій матчу змінився після перерви.

Спочатку "синьо-жовті" завдяки зусиллям Гоменка були близькими до того, щоб відкрити рахунок.

А вже за декілька хвилин швидкісний прорив Кулакова завершився порушенням правил захисником із позбавленням явної гольової можливості та подальшим призначенням пенальті.

11-метровий удар на 53-й хвилині чітко реалізував Хахльов.

Забитий гол психологічно вплинув на японську команду, завдяки чому в підопічних Олександра Петракова почали з’являтися нові гольові можливості для взяття воріт.

Один з найкращих був у Янакова на 58-й хвилині, але український футболіст не зумів з п’яти метрів переграти воротаря суперників. У підсумку, матч так і завершився мінімальною "вікторією" українців – 1:0.

Турнір Вацлава Єжика

Японія – Україна 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 - Хахльов (53, з пен.)

Україна: Кучерук – Сухар, Попов, Миколенко, Сич, Хахльов (Авраменко, 87), Мусолітін, Булеца (Плахотнюк, 80), Гоменко (Ісаєв, 68), Янаков (Кузьменко, 85), Кулаков

Коментарі ()