Головне

Прем'єр-ліга. 3-й тур. Шахтар - Олександрія 1:0. "Збірники" повертаються - "гірники" перемагають

07.08.2016 22:32 3665 0
Прем'єр-ліга. 3-й тур. Шахтар - Олександрія 1:0. "Збірники" повертаються - "гірники" перемагають

Шахтар не відпускає Динамо у відрив і бере заслужені три очки у матчі проти Олександрії. Хоча, якщо подивитись на рахунок, то здається, що не така вже впевнена перемога була для "гірників". Але заглянувши у статистику, ми зрозуміємо, що лише диво врятувало Олександрію від другого пропущеного м'яча.

Паулу Фонсека, на радість всім вболівальникам Шахтаря, повернув у склад основну пару центральних захисників минулого сезону. Ракицький і Кучер зіграли майже безпомилково у матчі, дозволивши олександрійцям завдати лише декілька ударів у сторону воріт П'ятова. Також повернувся Коваленко, який був одним з найкращих, чудово підігравав своїм партнерам і виконував багато чорнової роботи.

Світлина ФК Шахтар

З перших хвилин підопічні Фонсеки понеслись в атаку, але стартовий штурм олександрійці витримали. Відсидівшись у захисті, Олександрія спробувала декілька разів перейти половину поля суперника, але невдало, більше трьох поспіль точних пасів в олександрійцив не виходило.

Єдиний м'яч, як виявилось - переможний, "гірники" забили на 36-й хвилині матчу. Чудову комбінацію, яку розпочав один крайній захисник - Срна, заврешив інший крайній захисник - Ісмаїлі. Гольовий пас на рахунку Коваленка. Очевидно, що цей м'яч має увійти у топ-5 моментів цього туру.

Світлина ФК Шахтар

Підопічні Фонсеки мали нагоди збільшити перевагу, але чудову гру у рамці воріт показав Андрій Новак, який прийняв на себе дванадцять ударів "гірників" у ствір воріт. Єдиний свій момент олександрійці змарнували вже у компенсований арбітром час. Запорожан пробивав з метрів 16-ти у дальній кут, але лічені сантиметри завадили Олександрії зрівняти рахунок.

Таким чином Шахтар набрав дев'ять очок та очолив турнірну таблицю. А Олександрія, після вильоту з єврокубків, зазнає поразки й у чемпіонаті.

Коментарі ()