Головне

Італієць Баранка каже, що в Україні побільшало договірних матчів

04.08.2016 13:15 1364 0

Кількість договірних матчів в Україні зросла.

Про це заявив гендиректор міжнародної компанії Federbet Франческо Баранка, який займається питаннями виявлення матчів з фіксованими результатами.

"Я представляю організацію, яка займається проблемами договірних матчів. Було б добре після закону по договірних матчах легалізовувати бізнес в Україні і по ставках на законному рівні.

У дисциплінованій системі букмекери можуть співпрацювати з державою ефективніше. Ми хвалили зусилля ФФУ на рішення договірних матчів. Треба зробити ще зусилля, залучаючи до цієї роботи лігу і команди. Бажаємо легалізації на законному рівні цього бізнесу і усе це може послужити повним фейр-плей в системі футболу чистоти українського футболу.

Співпраці офіційного з ФФУ або УПЛ у нас немає. Кількість матчів з фіксованими результатом в Україні, мені здається, збільшилося, а не зменшилося незважаючи на нещодавно ухвалений в Україні закон про ставки. 

Ось вже в Ріо у відбіркових зустрічах були договірні матчі в настільному тенісі і волейболі. Але вже добре, що ми тут і займаємося цим питанням. Ми тут, щоб вирішувати цю проблему", - цитує Баранку matchday.ua.

Раніше Баранка назвав дивні матчі 16 туру ЧУ серед молодіжних команд. 

Франческо Баранка
Коментарі ()