Головне

Прем'єр-ліга. 2-й тур. Чорноморець - Шахтар 1:4. Доволі легка перемога Фонсеки

30.07.2016 23:00 5941 0
Прем'єр-ліга. 2-й тур. Чорноморець - Шахтар 1:4. Доволі легка перемога Фонсеки

Донецький Шахтар під керівництвом Паулу Фонсеки здобув свою другу перемогу в УПЛ. У 2-му турі "гірники" не мали проблем з одеським Чорноморцем. Початок першого тайму пройшов доволі рівно, Шахтар багато часу проводив в атаці, у свою чергу Чорноморець надійно захищався.  Не забували "моряки" і про контратаки, однак П'ятов і компанія серйозних проблем після цього не мали.

У свою чергу Шахтар не зміг реалізувати кілька непоганих моментів. Вже на 2-й хвилині Боровик парирував удар з гострого кута від Ракицького, який нарешті з'явився у стартовому складі, а ще через дві хвилини м'яч після класного пострілу з-за меж карного влучив у стійку воріт господарів поля. На 12-й хвилині мав забивати Селезньов, однак з вбивчої позиції не зміг пробити Боровика.

А вже на 13-й хвилині Чорноморець відповів "дублем" від Коркішка, однак обидва його удари прийняли на себе захисники донецького клубу. Після такого потужного старту команди взяли перерву. Так, мав нагоду забити здалеку Дентіньо, але його удар пішов точно в руки Боровику. Більше команди нічого цікавого не показали та пішли на перерву.

Світлина ФК Шахтар

У другому таймі Чорноморець таки "поплив". Хоча на початку Хобленко після обрізки захисників Шахтаря ледь не увігнав м'яча у дальній кут воріт П'ятова - поруч зі стійкою. Шахтар відповів одразу, відповів голом: Пішла подача з кута поля, Ракицький виконав простріл у карний точно в голову Селезьова, який переправив м'яч у ворота Боровика.

Не пройшло і десяти хвилин, як "гірники" забили вдруге, коли свою гармату з дальньої дистанції точно в 9-ку воріт одеситів розрядив Фред. Це потрібно було бачити...
Здавалося, що на цьому все, але вже черех хвилину Чорноморець відставання скоротив: Філімінов після подачі з кута поля фактично з лінії карного відповів класним ударом у правий від П'ятова кут воріт.

Цей гол додав натхнення одеситам, але Шахтар індивідуально перекривав всі потуги "моряків", у яких попереду нічого і не клеїлося.  На 90-й хвилині Шахтар зняв всі питання після голу Едуардо, а вже на 2-й доданій Коваленко загнав останній цвях "у домовину" одеського клубу. У підсумку Шахтар здобув другу переконливу перемогу та тимчасово очолив турнірну таблицю УПЛ.

Світлина ФК Шахтар
Коментарі ()