Головне

Віце-президент ФФУ: Волині заборонила реєструвати нових гравців ФІФА

26.07.2016 11:02 1611 0

Рішення про заборону реєструвати нових гравців Волинь отримала не від ФФУ, а від Палати з вирішення спорів ФІФА ще 18 лютого 2016 року.

Про це заявив віце-президент Федерації футболу України Василь Орлецький, коментуючи звинувачення головного тренера луцького клубу Віталія Кварцяного.

"Гадаю, що висловлювання Віталія Володимировича були зроблені на емоціях, внаслідок невдалого результату матчу з Дніпром. Чому причину поразки він вирішив шукати у діях саме ФФУ, має розібратися Комітет з етики", - сказав він.

"Насправді рішення про заборону реєструвати нових гравців Волинь отримала не від нашої Федерації, а від Палати з вирішення спорів ФІФА. За борги перед Рамоном клубу "закрили" два поспіль реєстраційних періоди", - додав віце-президент ФФУ.

За словами Орлецького, ФФУ просто виконала рішення вищої інстанції, тому Волині разом із доказами сплати боргів потрібно звертатися до ФІФА та сподіватися на відміну рішення, яке вже давно набуло чинності.

"ФФУ тут безсила, однак готова надати клубові правову допомогу. Віталій Володимирович, без сумніву, заслужена людина, однак це не дає йому права безпідставно звинувачувати ФФУ, Виконком якої, нагадаю, свого часу пішов назустріч Волині та подовжив їй строк подачі документів на атестат", - пригадав він.

"Точно не ФФУ заважала лучанам вчасно розраховуватися зі своїми футболістами та не доводити справу до рішення ФІФА", - підсумував Орлецький.

Нагадаємо, у стартовому матчі нового сезону Волинь розгромно поступилася Дніпру.

Коментарі ()