Головне

Красніков: Тайсон, Марлос і Мораес мають законне право на громадянство України

26.07.2016 09:12 2557 0

Потрібно використовувати можливість для підсилення збірної України з футболу іноземцями, які мають право отримати громадянство та хочуть виступати за національну команду.

У цьому переконаний спортивний директор національної збірної України Євген Красніков.

"Я повністю це підтримую. Зараз для підсилення збірної всі засоби хороші. Звичайно, основне завдання - це виростити своїх футболістів, але ніхто чекати не хоче, вболівальники вимагають результату", - сказав він.

"Тому потрібно довіряти своїм, але використовувати можливі засоби для підсилення збірної", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна".

Красніков зазначив, що одне із завдань комітету національних збірних Федерації футболу України буде полягати у тому, щоб до відбіркового турніру Чемпіонату світу 2018 року ті гравці, які захочуть грати за збірну, отримали таку можливість .

"Я маю на увазі і Тайсона, і Марлоса, і Мораеса, який у Динамо дуже добре виглядає. Вони мають законне право отримати громадянство України, адже більше 5 років прожили у країні", - зауважив він.

Спортивний директор збірної також звернув увагу на те, що практика залучення уродженців інших країн реалізується давно провідними європейськими збірними, зокрема, Італією, Іспанією, Португалією.

Нагадаємо, напередодні Мирон Маркевич заявив, що вищезгадані бразильці не проти підсилити збірну України.

Сам Марлос згодом додав, що можливість прийняти українське громадянство є, і він думає про неї.

Коментарі ()