Головне

Ахметов: Вину за провал на Євро-2016 Павелко має взяти на себе

26.06.2016 09:52 2016 0

Власник Шахтаря Ринат Ахметов закликав президента ФФУ Андрія Павелка до відповідальності за невдачу збірної України на Євро - 2016.

"За 20 років президентства в Шахтарі я завжди дотримувався позиції, що якщо команда перемагає, то це заслуга тренера і футболістів, а якщо програє, завжди винен тільки я - президент клубу.

Павелко звинувачує в провалі збірної журналістів. Це ноу-хау Павелко. Президент федерації повинен набратися мужності і узяти усю провину на себе. Якщо тренер збірної хороший, значить, у ФФУ добрий смак, якщо тренер поганий, значить, федерація помилилася, цю помилку повинен визнати президент ФФУ.

Коли Павелко замість своїх прямих обов'язків починає міркувати, що клуби в наступному сезоні менше інвестуватимуть у футбол, я хочу сказати, що для того, щоб давати оцінку, хто і скільки інвестуватиме, треба самому особисто вкласти хоча б один цент. Я знаю досить інвесторів, які багатьох років вкладають в український клубний футбол свою душу, кошти.

Але я не знаю інвестора на ім'я Андрій Павелко.

Функціональні обов'язки президента ФФУ - розвивати масовий футбол, дотримуватися рівних правил для усіх учасників змагань, відповідати за збірну країни і нести персональну відповідальність по цих напрямах", - цитує Ахметова офіційний сайт каналів Футбол 1 та Футбол 2.

Раніше президент ФФУ Андрій Павелко заявляв, що гравці збірної України не отримають премій за всій виступ на Євро-2016. 

Коментарі ()