Головне

Виконком ФФУ схвалив зміни до регламенту УПЛ

15.06.2016 19:26 2215 0

15 червня у Києві відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, яке пройшло під головуванням президента ФФУ Андрія Павелка.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Згідно з порядком денним, члени Виконавчого комітету ФФУ розглянули низку питань, які стосуються діяльності ОПФКУ Прем’єр-ліга.

Зокрема, Виконком погодив Статут Прем’єр-ліги в новій редакції, а також розглянув та погодив зміни до Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПЛ сезону 2016/2017 років.

Остаточна редакція Регламенту буде направлена професіональним футбольним клубам Прем’єр-ліги.

Крім цього, було затверджено план-календар Всеукраїнських змагань з футболу професіональних клубів Прем’єр-ліги сезону 2016/2017 років.

Ще одним важливим рішенням стало затвердження плану заходів з реалізації проекту з будівництва заводу з виробництва синтетичного покриття у межах "Стратегії розвитку ФФУ 2020", одностайно підтриманої на минулому Конгресі.

З метою подальшого впровадження проекту члени Виконавчого комітету одностайно проголосували за створення спеціалізованого департаменту ТОВ "ФФУ Продакшн", 100% статутного капіталу якого належатиме Федерації футболу України.

За календарем першого кола УПЛ сезону 2016/17 можна ознайомитися за цим посиланням.

Також стало відомо, що Металіст, Говерла і запоріжський Металург офіційно виключені з Прем'єр-ліги.

Світлина ФФУ
Коментарі ()