Головне

Димінський: Пластун зможе пограти в ЛЧ. У Карпат такої можливості в найближчі роки не буде

06.06.2016 17:30 1247 0

Карпати відпустили Ігора Пластуна в Лудогорець,  бо у нього буде можливість пограти у Лізі чемпіонів.

Про це заявив президент Карпат Петро Димінський, який прокоментував трансфери Ігоря Пластуна в Лудогорець і Олексія Гуцуляка в Вільярреал.

"Ми відпускаємо нашого капітана, бо у нього є можливість пограти у Лізі чемпіонів. Думаю, що у Карпат такої можливості найближчими роками не буде. Тримати молодого і талановитого футболіста немає змісту. Тим більше, що ми отримали серйозну компенсацію за перехід Пластуна в Лудогорець", - зазначив він.

"В останні роки ми не затримували молодих футболістів. Так було у ситуації з Мар’яном Шведом, тепер відпускаємо Олексія Гуцуляка, якого ми віддаємо в оренду з правом викупу Вільярреалу", - сказав Димінський.

За його словами, таким чином, клуб переслідує дві цілі.

"Таким чином, ми переслідуємо дві цілі. По-перше, хочемо показати приклад молоді не лише західної частини нашої держави, а й всієї України. Ми нікого тримати не будемо, а навпаки піклуватимемося про те, щоб наші діти зростали. Адже школа, в якій навчається вісімсот дітей, повинна мати приклад", - пояснив він.

"До всіх хлопців ставлюся, як до власних дітей і тому запитую кожного з них – якщо в дитини є шанс пожити в Європі зараз, а не завдяки нашим політикам "десь там" і "колись", то чому не дати їм таку можливість? За футбольним вихованням вони європейці, але за ментальністю далеко не так", - зазначив президент Карпат.

"Тому потрібно давати дорогу молодим. Коли прийде час, то ми отримаємо віддачу і матимемо позитив для міста і країни", - підкреслив Димінський, слова якого наводить прес-служба Карпат.

Раніше повідомлялося, що Карпати очолив Валерій Яремченко.

Коментарі ()