Головне

Димінський представив Яремченка в якості головного тренер Карпат

06.06.2016 14:06 2756 0

На заміській базі Карпат у Брюховичах, Почесний президент зелено-білих Петро Димінський представив команді головного тренера – ним став Валерій Яремченко.

Валерій Іванович уже очолював львівську команду з початку вересня 2007 до кінця травня 2008 року і керував діями Карпат у 22-ох іграх чемпіонату. 7 разів "леви" перемагали, 4 рази команда зіграла у нічию, ще в 11-ьох матчах "зелено-білі" поступалися. Наприкінці 17-го чемпіонату України спеціаліст вирішив повернутися до Донецька, де очолив молодіжну команду Шахтаря.

Димінський позитивно оцінив діяльність головного тренера за час роботи в Карпатах.

"У мене немає претензій до Валерія Івановича, я з розумінням ставлюсь до нашого рішення. За його тренерства деякі футболісти Карпат досить серйозно прогресували. Упевнений, ми залишимося добрими друзями, у майбутньому будемо допомагати один одному у вихованні талановитої молоді в українському футболі. Говорю відверто: роботу Яремченка я оцінюю позитивно.

Я завжди хотів, аби Карпати очолювали фахівці такого рівня. Можу сказати, що він є одним з небагатьох тренерів, з яким було легко працювати, - цитує власника офіційний сайт Карпат

Валерію Івановичу допомагатимуть Володимир Безуб’як, який у минулому сезоні виконував функції старшого тренера Карпат, а також Анатолій Чанцев. Підготовкою воротарів займатиметься Володимир Васютик, що свого часу вже входив до тренерського штабу львівської команди.

Раніше називалося кілька кандидатів на посаду головного тренера Карпат серед яких були Головко та Ковалець. 

Валерій Яремченко
Коментарі ()