Головне

Дячук-Ставицький: За 2-3 дні назвемо нового тренера Карпат

01.06.2016 17:49 649 0

У четвер, 2 червня, буде засідання КДК, на якому Карпати отримають атестат на наступний сезон і дозвіл на проведення трансферів.

Про це у інтерв'ю galinfo.com.ua повідомив виконувач обов’язків генерального директора ФК Карпати Юрій Дячук-Ставицький, який також розповів про зміни у складі, а також про те, якими побачимо львівський клуб уже у наступному сезоні.

"У Голодюка закінчився контракт. Клуб йому дав право вибору: якщо він не захоче грати в Карпатах, ми його відпустимо. Також під питанням у команді Артур Новотрясов. Тренери вважають, що він сезон провів невдало, тому Карпати, швидше за все, відмовляться від його послуг", - повідомив він.

"Якщо ми завершимо справу з комплектацією та досвідченим тренером, справи у нас повинні піти нормально. Новий тренер буде. Зараз команда пройде медогляд і поступово готуватиметься до наступного сезону. Дуже багато людей з нашої команди перебувають у різних збірних, тому треба почекати, щоб всі зібралися разом", - сказав Дячук-Ставицький.

В.о. генерального директора Карпат повідомив, що клуб також підпише новачків.

"Будуть у нас новачки, тому підпишемо з ними контракти. А гравці, які зберуться уже незабаром, розпочнуть тренування уже з понеділка. До кінця червня команда буде у Львові, а 3 липня поїдемо на збори до Польщі, Угорщини або Словенії", - розповів функціонер.

"Кандидатура головного тренера – прерогатива почесного президента клубу Петра Димінського. Думаю, що через 2-3 дня усі взнають хто очолить Карпати", - запевнив Дячук-Ставицький.

Він також запевнив, що Карпати отримають атестат на наступний сезон і дозвіл на проведення трансферів.

"Клуб виконав усі свої проблемні питання. У четвер буде засідання КДК, на якому Карпати отримають атестат на наступний сезон і дозвіл на проведення трансферів", - запевнив він.

Коментарі ()