Головне

Бутко залишає Росію та повертається у розташування Шахтаря

25.05.2016 18:35 2046 0

Український футболіст Богдан Бутко, який виступав за Амкар на правах оренди, підготовку до нового сезону розпочне у донецькому Шахтарі.

Про це заявив виконавчий директор пермського клубу Дєніс Маслов.

Права на Бутка належать Шахтарю. Взимку футболіст перейшов в Амкар на правах оренди до кінця сезону-2015/16.

"Богдан сказав, що готовий приїхати та грати в Амкарі, причому домовилися за такі гроші, які готовий платити футболісту кожен клуб ФНЛ. Він набрав форму, став міцним гравцем основного складу, і ми продовжили з ним орендну угоду ще на рік", - сказав він.

"Водночас, є чинний контракт із Шахтарем, і донецький клуб зацікавлений у ньому, тому що він футболіст з українським паспортом, гравець національної збірної. У Шахтарі буде новий тренерський штаб, і багато що залежатиме від його позиції", - додав Маслов.

На його думку, перший збір Бутко проведе у таборі українського віце-чемпіона, і буде намагатися проявити себе, щоб зачепитися за основний склад", - цитує його агентство "Р-Спорт".

Співрозмовник агентства при цьому підкреслив, що Бутко може продовжити кар'єру в Амкарі.

"У нас є домовленість, що якщо у Шахтарі щось піде не так, Богдан повернеться саме до нас, тому що тут у нього склалися добрі людські стосунки з клубом, хлопцями, йому тут подобається", - підсумував Маслов.

Нагадаємо, Бутко був викликаний до збірної України.

Коментарі ()