Головне

Генінсон хоче, щоб УПЛ заробляла гроші як в чемпіонатах Польщі та Румунії

18.05.2016 12:31 566 0

Президент УПЛ Володимир Генінсон заявив, що українська Прем`єр-ліга повинна заробляти на рівні чемпіонатів Польщі, Румунії та Греції.

"Прийдешній чемпіонат повинен змінити уявлення уболівальників і спонсорів про вітчизняний футбол. Наше завдання запропонувати усім новий привабливий продукт, який стане популярним серед українських уболівальників і буде здатний конкурувати за кордоном.

Наш потенціал не гірший за інші ліги середнього рангу як, наприклад, польська, румунська або грецька, що генерують багатомільйонні прибутки. Тому спільно з клубами ми активно працюватимемо для реалізації цього потенціалу", - цитує Генінсона офіційний сайт УПЛ.

Також Генінсон сказав, що УЄФА побачила перспективу в українському чемпіонаті.

"УЄФА бачить перспективу в українській прем'єр-лізі, і готовий ділитися ексклюзивними знаннями і провідними методиками роботи.

Тобто все тим, завдяки чому європейський футбольний союз опинився в числі найприбутковіших спортивних організацій світу. Завдяки прямому доступу до усіх інструментів максимальні умови для розвитку отримає кожен клуб ПЛ", - Генінсон.

Раніше повідомлялося, що Генінсон не справився зі своєю головною обіцянкою - єдиним телевізійним пулом і через що він пообіцяв піти у відставку.

Коментарі ()