Головне

Прем'єр-ліга. 25 тур. Карпати - Шахтар 1:2. Вольова перемога "гірників"

08.05.2016 21:50 515 0
Прем'єр-ліга. 25 тур. Карпати - Шахтар 1:2. Вольова перемога "гірників"

В рамках  25-го туру української Прем'єр-ліги Шахтар обіграв Карпати. Донецькому клубу було складно знайти мотивацію на матч. У частині сезону команда Мірчі Луческу має шанс виграти національний кубок, а ось в Прем'єр-лізі "гірники" вже нікуди не зрушаться з другої позиції. Так що звітна гра була важливіша для львівського колективу.

Саме Карпати були першими для того, щоб відкрити рахунок у матчі. Вже на 5-й хвилині підопічні Володимира Безуб’яка заробили пенальті, однак Голодюк з точки не зміг переграти Каніболоцького.

Пенальті привіз на власні ворота Сергій Кривцов. Продовжуючи його тему, саме Сергій на 36-й хвилині не втримав Бланко Лещука після подачі з глибини поля, і футболіст Карпат головою завдав точного удару повз Каніболоцького.

До епізоду з голом у Шахтаря було кілька шансів реалізувати свій клас. В середині другого тайму забивати гол міг Факундо Феррейра, однак і в цій ситуації надійно зіграв голкіпер львівського клубу. А вже після голу Бланко Лещука після хитрої передачі від Василя Кобіна непогано пробив Веллінгтон Нем - м'яч пролетів поруч з лівою стійкою.

Світлина ФК Шахтар

У другому таймі донецька команда  захопила ініціативу, і ближче до середини другої половини гри їй вдалося зрівняти рахунок: Гітченко зрізав м'яч у свої ворота після прострілу Шевчука з флангу.

Шахтар продовжував діяти першим номером. Ближче до заключного відрізку забити черговий гол міг Едуардо, але після прострільної передачу від Марлоса хорват трохи не дотягнувся до м'яча перед порожніми воротами.

На 85-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота львівського клубу за фол Пластуна проти Нема. Марлос чітко реалізував одинадцятиметровий і приніс Шахтареві вольову перемогу.

Коментарі ()