Головне

Луческу: Я привітав команду за той шлях, який пройшли у Лізі Європи

06.05.2016 08:50 252 0

Мірча Луческу після вильоту у півфіналі Ліги Європи від Севільї привітав команду за шлях у турнірі.

Про це після поєдинку заявив сам головний тренер донецького Шахтаря, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Я привітав команду за той шлях, який пройшли у Лізі Європи. Не будемо забувати, що за поточний рік ми втратили шість основних гравців. Найбільш відчутними з них були Фред і Тейшейра у січні", - сказав він.

"Їх замінили два українські футболісти Малишев і Коваленко, і дуже успішно: хлопці добре виглядали протягом усього цього часу. Вони молоді гравці. Їм ще потрібно час, щоб набратися досвіду. Тому я футболістів тільки привітав", - додав Містер.

За його словами, він сказав, що другий тайм почали не так, як повинні були це робити, адже знали про те, що Севілья увійде у другу половину дуже агресивно.

"Нам потрібно було мати терпіння 5-10 хвилин, діяти так, як наприкінці першого тайму. Ненормально, граючи на виїзді, отримати два голи у свої ворота на контратаках", - пояснив він.

"Вітаю Севілью та бажаю хорошої гри у фіналі. Везуча команда. Скористалася нашими помилками. Севілья заслужила перемогу завдяки нашим помилкам. Замість того щоб віддати ініціативу супернику і чекати на їхні атаки, ми пропустили контратаки", - додав Луческу.

На думку тренер, Шахтар заслужив потрапити у півфінал Ліги Європи, а ще й дуже хотілося перемогти, пройти у фінал.

Нагадаємо, Луческу був розчарований грою Шахтаря у другому таймі матчу із Севільєю.

Мірча Луческу. Світлина shakhtar.com
Коментарі ()