Головне

Емері: Шахтар - серйозний супротивник

06.05.2016 08:42 257 0

Шахтар - дуже серйозний супротивник, втім у Севільї дуже добре вивчили донеччан перед двобоєм у півфіналі Ліги Європи.

Про це заявив головний тренер андалусійського клубу Унай Емері, якого цитує офіційний сайт "гірників".

"У першу чергу, потрібно відзначити нашого суперника, якого ми дуже добре знали. Мені сподобалося, що в обох матчах команда боролася. Нам було складно, але ми перемогли всі труднощі і в першій грі, і в другій", - сказав він.

"Шахтар - дуже серйозний супротивник. Йому вдається контратакувати. Але я можу сказати, що у другому таймі ми відчували себе комфортніше. Було менше контратак і руху біля наших воріт. І забитий м'яч нам дуже допоміг", - додав наставник

За словами Емері, це був важливий, особливий матч, Севілья була натхнена, час зупинився, і вони насолоджувалися моментом.

"Зараз наш пріоритет - найближчі матчі чемпіонату Іспанії. А всі мрії, пов'язані з Лігою Європи, акумулювалися перед сьогоднішнім поєдинком. Розуміли, що цей день був знаковим", - пояснив він.

"Гравці знають, що ми дуже багато часу приділяємо вивченню суперника. Але також вони знають: коли приходить час для відпочинку, вони можуть розслабитися, побути зі своїми сім'ями, насолодитися цими моментами. Звичайно, зараз вони дуже задоволені", - підсумував тренер.

Унай Емері. Світлина shakhtar.com
Коментарі ()