Головне

Динамо - Шахтар: "помилувати не можна, усіх стратити"

02.05.2016 12:48 358 0
Динамо - Шахтар: "помилувати не можна, усіх стратити"

Відлуння матчу Шахтар - Динамо, а саме бійка в кінці цієї гри між гравцями обох команд ще довго буде нагадувати про принциповість цього протистояння. Усе б нічого, ну побили один одному пики - справа чоловіча. Бентежить інше, що сталася ця колотнеча між гравцями збірної України, яким за 1,5 місяці варто стартувати на Євро-2016.

Тепер напружена атмосфера у збірній України гарантовано буде гірше нікуди. Підлили масла у вогонь і післяматчеві коментарі гравців обох команд. Жодна зі сторін вибачатися не хоче, а з вуст лише злітають звинувачення.

Останній цвях в кришку труни відносин Шахтаря та Динамо вніс "толерантний" Даріо Срна, який після матчу, у літаку до Києва не придумав нічого кращого, як послати весь столичний клуб на три букви. Напевно, Срна це зробив даремно, оскільки, ще як мінімум йому жити в Києві тижні з два і ходити між уболівальників київського Динамо.

Спробуємо розібратися, з чого виник конфлікт.

Після третього забитотого голу гравці Шахтаря святкували його біля воріт Динамо. Лише один Степаненко побіг до сектора фанатів київського Динамо і почав там цілувати емблему свого клубу і розмахувати руками. Це однаково, що забігти в клітку до тигра і забрати в нього кусень м`яса. Краще б Тарас цьомкався і обіймався зі своїми партнерами по команді.

Вирок - винен. Став основним підбурювачем бійки.

Далі на сцені з`явився Рибалка, який побіг за Степаненком, але динамівця притримав Шевчук. Тарас усе зрозумів і стартував подалі від воріт Динамо, але зробив тактичну помилку і став прориватися через щільні редути динамівців. 

На шляху ж Степаненка по тилам ворога були Віда та Ярмоленка. Хорват штовхнув Тараса, але той утримався на ногах і прорвався далі, поки не отримав по ногах від свого давнього партнера по збірних України - Андрія Ярмоленка.

Далі почалося. З лави запасних повискакували гравці та тренери обох команд.

Кучер відразу побіг до Ярмоленка і вдарив, Ракицький також опинився поруч і тримав форварда Динамо за шию. Розпочалася справжня бійка, де кулаками махали і Ярмоленко, і Кучер. Врятував Ярмоленка Шовковський, який викинув його з кола "гірників".

Вирок по Ярмоленку - винен не менше за Степаненка. На полі варто було все показувати.

Вирок по Кучеру - винен не менше за Ярмоленка. Вибіг на поле з лавки запасних. Можна зрозуміти Кучера лише в одному - захищав партнера по команді.

Вирок по Ракицькому - винен. Краще разом з Кучером та Степаненком на деякий час переселитися з Києва, для їх же безпеки.

Вирок Рибалці - майже не винуватий. Краще, щоб саме він наздогнав Степаненка, можливо, і бійки б уникнули, поштовхалися б і все.

Коментарі ()