Головне

Срна: Зараз більше шансів у Севільї, але ми не будемо опускати руки

29.04.2016 08:37 440 0

Після першого матчу 1/2 фіналу Ліги Європи Шахтар - Севілья більші шанси на вихід у фінал має іспанський клуб, але Шахтар не буде опускати руки.

Про це заявив капітан Шахтаря Даріо Срна, який прокоментував нічийний результат своєї команди з Севільєю.

"Мої попередні картки у півфіналі "згоріли", тому в наступному матчі я зможу брати участь. Тепер стосовно гри. У першому таймі сильнішими були ми, а в другому – Севілья. Потрібно було відкидати всі питання ще в перші 45 хвилин. Ми мали більше моментів, та, на жаль, пропустили", - зазначив він.

"У другій половині зустрічі був психологічний і фізичний спад. "Севілья" змінила тактику й відчула впевненість. Та ми билися до кінця. Всі наші футболісти хотіли перемогти, видали свій максимум! Після того як пропустили, згуртувалися, показали характер, добрий футбол, увесь час атакували і мали забивати ще", - сказав Срна.

На думку капітана, більші шанси на вихід у фінал має Севілья, але Шахтар не буде опускати руки.

"Наразі шансів більше в севільців, проте ми не опускатимемо руки. Поїдемо до Іспанії та битимемося. Ви знаєте, що "Шахтар" переміг своїх суперників на виїзді, чому б не повторити те саме і з Севільєю. Стосовно епізоду з пенальті я питав Факундо, він відповів, що дотик був", - сказав захисник.

"Що ж, зараз уже нічого не зміниш. Треба готуватися далі, у футболі все можливо. Вірю в свою команду, ми можемо досягти гарного результату на виїзді. Може, рахунок 2:2 у нашій третій зустрічі із Севільєю"на щастя для нас, побачимо", - підкреслив Срна, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Даріо Срна. Світлина ФК Шахтар
Коментарі ()